Název | Množství a jednotka |
---|---|
listový špenát | 500 g |
cibule | 1 ks |
česnek | 3 stroužky |
máslo | 50 g |
hladká mouka | 1 lžíce |
sůl | |
pepř | |
muškátový oříšek |
Postup: Brambory uvaříme v osolené vodě, nebo použijeme zbytek brambor od oběda.... zobrazit recept
Postup: Pstruhy očistíme, oškrábeme šupiny pod tekoucí vodou směrem od ocasu k hlavě,... zobrazit recept
Postup: Ředkev nebo ředkvičky nastrouháme nahrubo a promícháme s insalatinou. Dochutíme... zobrazit recept
Postup: Připravíme si těsto - mouku nasypeme do misky, doprostřed vklepneme vajíčka,... zobrazit recept
Postup: Toustový chléb lehce namažeme máslem, poklademe plátky šunky (klidně anglickou,... zobrazit recept
Máta peprná patří mezi nejpoužívanější rostliny. Latinsky se označuje jako Mentha piperita či Mentha × piperita. Běžně se můžete setkat i s mnoha lidovými názvy, které znějí pepřová máta, balšám, větrová bylina, větrové... zobrazit článek
Restaurace je součástí Resortu Farské lúky, který se nachází v centru malebné...